SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA

Palvelemme erilaisten sähkötöiden merkeissä Oulussa sekä koko Suomen alueella.

SÄHKÖTYÖT

Olemme oululainen kokenut sähkötöiden asiantuntija, joka palvelee sekä yrityksiä että yksityisiä kotitalouksia kaikissa alan tarpeissa aina suunnittelusta toteutukseen. Tietotaitomme on hyödynnettävissä Oulun seudun ohella myös muuallakin Suomessa.

Jätä sähkötyöt meidän hoidettavaksi, niin projekti valmistuu varmasti sovittujen aikataulujen mukaisesti, työn laadusta tinkimättä.

SÄHKÖTÖIDEN OSAAJA

Kaikki sähkötyöt on jätettävä luonnollisesti aina asiantuntijan hoidettavaksi, koska etenkin modernimmat sähköjärjestelmät vaativat tekijältään usein tietynlaista osaamista ja ajan hermolla olemista.

Tarjoamme sähkötyöt mm. saneerauskohteisiin ja uudiskohteisiin. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kaikki alan huolto- ja korjaustyöt.

MONIPUOLISTA PALVELUA

Toimenkuvaamme kuuluu monipuoliset sähkötyöt sekä muut alan palvelut laajalla skaalalla, kuten:

- sähkösuunnittelu
- sähköurakointi
- sähköasennus
- muut sähköratkaisut

Heräsikö mielenkiintosi? Tarvitsetko tekijää sähkötöille? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä suoraan tarjousta!

Iisitec Oulu - Sähköliike ja sähkötyöt - Taustakuva
Iisitec Oulu - Sähköliike ja sähkötyöt - Taustakuva
Iisitec Oulu - Sähköliike ja sähkötyöt - Taustakuva

SÄHKÖSUUNNITTELU

Asiantuntemuksemme kattaa monipuolisesti sähkösuunnittelun tarpeet aina omakotitalojen kokoluokasta suurempien rakennusten ja teollisuushallien mittakaavaan. Avullamme saat kotiisi tai kiinteistöösi taatusti toimivat ja kestävät ratkaisut. Kaikki alkaa omien tarpeidesi kartoittamisesta.

Palveluamme voit hyödyntää myös kokonaistoteutuksena, eli suunnittelun lisäksi voimme toteuttaa myös tarvittavat sähköasennukset koko Suomen alueella.

Palvelumme avulla kohteen sähköratkaisuista tulee toimivia, turvallisia ja tämän päivän vaatimusten mukaisia. Myös muut tekijät, kuten energiatehokkuus otetaan huomioon asiantuntijatyössämme.

SÄHKÖURAKOINTI

Kun hyödynnät vankkaa osaamistamme saat tarvitsemasi sähköurakoinnin palvelut kokonaisvaltaisena toteutuksena aina suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn.

Toteutamme kaikki sähköurakointiin liittyvät työt asiakaslähtöisesti ja tarpeen mukaan joustavasti siten, ettei työskentelystämme aiheudu haittaa tai viivästyksiä isommankaan projektikokonaisuuden ollessa kyseessä.

Yritys- ja alihankintatöiden ohella palvelemme sähköurakointien merkeissä myös yksityisiä kotitalouksia kaikissa sähköalaan liittyvissä tarpeissa. Kaivattiinpa sähköurakointia sitten kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, me tulemme mielellämme auttamaan.

SÄHKÖASENNUS

Teemme sähköasennuksia varmalla otteella kaikenlaisiin kohteisiin. Palvelemme niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin tarjoten osaamistamme avuksesi pieniin kuin isompiinkin tarpeisiin.

Meiltä onnistuu kaikki sähköasennustyöt yksittäisen sähkörasian asennuksesta aina sähköjen vetämiseen koko rakennukseen. "Liian haastava" ei kuulu sanavarastoomme, kun kyse on sähköasennuksesta.

Muistathan, että meiltä saat myös kokonaisvaltaista alan palvelua, joka alkaa sähkösuunnittelusta ja jatkuu toteutuksen kautta viimeistelyyn.

OTA YHTEYTTÄ

Oletko suunnittelemassa esimerkiksi uuden kodin rakentamista, vanhan peruskorjausta tai liikekiinteistön uudistamista? Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta palveluistamme.